Vārtu automātika, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Konkas, SIA

Angāri, nojumes, pergolas, paviljoni!
Pērnavas 25, Rīga LV-1012
apmetņi, apsegi, tirdzniecības teltis, iežogojumi, infrasarkanās lampas, pergolas žogi, žogu moduļi, žogu automātika

Kristpol, vārtu centrs

Dumpu 13, Madona, Madonas nov., LV-4801
Vārtu automātika Industriālie vārti. Rūpnieciskie vārti. Teritoriju vārti. Teritoriju vārti., Vārtu tirdzniecība. Vārtu piegāde. Vārtu montāža. Žogi Madonā. Žogu uzstādīšana. Žogu tirdzniecība.

Kruno, SIA, garāžu vārtu izgatavošana un uzstādīšana

Ganību 62-21, Jelgava LV-3007
Garāžu vārti, (sekcijveida, ruļļveida, viengabala, divviru, paceļamie) vārtu automātika ; iebraucamie, Teritorijas vārtu automātika , (bīdāmiem un veramajiem divviru vārtiem) ugunsdrošie vārti.

Kurzemes būvserviss, SIA

Ezermalas 3e, Liepāja LV-3401
Vārtu montāža. Kravas auto ar manipulatoru pakalpojumi. Asenizācijas pakalpojumi., konstrukcijas, jumtu segumi, jumtu klāšana, jumta likšana, elektroinstalācijas, videonovērošanas uzstādīšana, automātika
1

LK vārti, SIA

Suntaži, "Ķezberi" , Suntažu pagasts, Ogres nov. LV-5060
Produkti:: ✓ Privātmāju garāžu vārti ✓ Industriālie garāžu vārti ✓ PVC logi un durvis, koka durvis ✓ Aizsargžalūzijas ✓ Pretinsektu sieti ✓ Vārtu automātikas ✓ Tālvadības pultis ✓ Vārtu komplektējošās detaļas ✓ Teritoriju vārti - bīdāmie, veramie ✓ Žogi
  • 1 Vārti, žogi

LRP montāža, SIA

Parka 12, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Produkti: ✓ Privātmāju garāžu vārti ✓ Industriālie vārti ✓ Tērauda un tehniskās durvis ✓ Automātika ✓ Montāža un serviss Par uzņēmumu:

SIA "LRP montāža" piedāvā paceļamos garāžu vārtus, industriālos vārtus. Piedāvājumā arī durvis un logi. Montāža un serviss, piegāde, tirdzniecība. Esam Hormann oficiālais pārstāvis Latvijā. Mūsu uzņēmuma speciālisti labprāt konsultēs un ieteiks vislabāko risinājumu tieši jums. 

Lat Met, SIA

Rubene, "Meistari" , Kocēnu pagasts, Valmieras nov., LV-4227
metāla kāpnes, kalumi, eņģes, durvju rokturi, tirdzniecības stendi, žogi, ruļļveida žogi, žogi paneļos, automātika , , automātiskie vārti, barjeras, NICE automātika , garāžu vārti privātmājām un industriālas nozīmes objektiem

Litneks, SIA

Zilupes 7, Rīga LV-1019
Logu atvēršanas automātika . Logu automātika . Lūkas dūmu novadīšanai. Lūkas izejai uz jumta., Lūku atvēršanas automātika . Lūku montāža. Lūku piegāde. Pneimatikas mehānisms.

Logi-durvis-vārti, SIA, Aizkraukles birojs

Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
Ārējās rullo aizsargžalūzijas: Aizsargžalūzijas pārsvarā tiek izgatavotas no alumīnija profila ar poliuretāna pildījumu. Tās palīdz pasargāt māju vai biroju no ielaušanās mēģinājumiem, turklāt tās izskatās krietni pievilcīgāk par metinātām metāla restēm un tamlīdzīgiem aizsardzības līdzekļiem. Vienlaikus ruļļu žalūzijas nodrošina salīdzinoši labu siltumizolāciju ziemā (aizvērtas žalūzijas samazina siltuma zudumus par 4–6%) un pasargā telpas no saules vasarā. Šādas žalūzijas iespējams uzstādīt ne tikai logiem, bet arī vitrīnām, durvīm, garāžu vārtiem vai nojumēm, kā arī sadalīt telpas.

Logi-durvis-vārti, SIA, Filiāle

Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
, transportēšana, automātika , ugunsdrošās durvis, durvju remonts, profili, durvju gumijas, vārtu pultis, krāsu toņi, RAL krāsu katalogs, vārtu serviss, vārtu remonts, vārtu garantija, vārtu apkalpošana, automātika

Logi-durvis-vārti, SIA, Jūrmalas birojs

Talsu šoseja 39, Jūrmala, LV-2016
Plastmasas logi, koka logi, alumīnija logi, durvis, lodžiju stiklošana, balkonu stiklošana, automātiskās durvis, PVC logi, PVC plastikāta, PVC durvis, koka durvis, metāla durvis, durvju montāža, logu montāža, durvju uzstādīšana, logu uzstādīšana, pieckameru profils, stiklotas durvis, starpsienas, plastikāta ārdurvis, koka ārdurvis,
2

Logi-durvis-vārti, SIA, Rīgas birojs

Brīvības gatve 271, Rīga, LV-1006
montāža, vārtu piegāde, vārtu apkope, konsultācijas par vārtiem, transports, transportēšana, automātika , krāsu toņi, RAL krāsu katalogs, vārtu serviss, vārtu remonts, vārtu garantija, vārtu apkalpošana, automātika

Loks, SIA

E.Melngaiļa 5, Rīga, LV-1010
Apraksts:

SIA “LOKS” piedāvā videonovērošanas, ugunsdrošības, kontroles un sarunu sistēmas, kā arī apskaņošanas un apsardzes sistēmas. Pateicoties lielai preču noliktavai Rīgā un attīstītai loģistikas sistēmai, SIA “LOKS” nodrošina gan plašu un pieejamu preču sortimentu par izdevīgākajām cenām, gan ātru preču piegādi. Ērta atrašanās vieta un apsargājama automašīnu stāvvieta ikvienam klientam radīs patīkamu iespaidu par vizīti pie mums.

Piedāvājam iekārtas un aprīkojumu, lai nodrošinātu māju, dzīvokļu, biroju un citu objektu drošību. Jūsu ērtībām pārdodam apsardzes, signalizācijas un videonovērošanas komplektus. Mūsu piedāvājumā ir arī citas noderīgas preces mājai, piemēram, rokas instrumenti, barošanas bloki, akumulatori un baterijas.

 

Lādēni, SIA, Apkures katli Liepājā

K.Ukstiņa 25-2, Liepāja, LV-3411
Būvējam no pamatiem līdz atslēgai:: ✓ Būves ✓ Betonēšana ✓ Fasāde ✓ Iekšdarbi ✓ Jumti ✓ Pirtis ✓ Citi darbi Piedāvājam arī:: ✓ Ūdensapgādes, santehnikas, kanalizācijas izveidi, uzstādīšanu, ierīkošanu ✓ Apkures sistēmu, apkures katlu, saules kolektoru, siltukmsūkņu un celtrālapkures sistēmu ierīkošanu, izveidi un uzstādīšanu ✓ Saules bateriju uzstādīšanu un elektroinstalāciju ierīkošanu.

 

Līvas grupa, SIA

Jaunpils, "Alejas" , Jaunpils pagasts, Tukuma nov., LV-3145
montāža, vārtu piegāde, vārtu apkope, konsultācijas par vērtiem, transports, automātika , ugunsdrošās, durvis, durvju remonts, profili, durvju gumijas, paceļamie vārti, vārti, vārtu automātika , automātiskie

MVS Project, SIA

Ogresgals, Liepu 42, Ogresgala pagasts, Ogres nov. LV-5041
Apraksts: SIA "MVS Project" ir uzņēmums, kas nodarbojas ar dažāda veida nožogojumu un vārtu tirdzniecību, ražošanu un uzstādīšanu. Pateicoties gadu gaitā uzkrātajai pieredzei, mēs spējam saviem klientiem piedāvāt vispiemērotāko risinājumu viņu ideju īstenošanai. Vārtu un žogu uzstādīšanu veicam visā Latvijā.

Melderi V, vārti un žogi

Ciemupe , Ogresgala pagasts, Ogres nov. LV-5020
stabiņi, automātika , automātikas remonts, sētu, vārtiem, nožogojumi, industriālie žogi, nožogojums,, Automātika , (automātiku, automātiskajā versijā) automātikas remonts, sētu, vārtiem.

Metāldekors, SIA

Blaumaņa 1b, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Par uzņēmumu: Skārdnīcai ir vairāk kā 5 gadu darba pieredze skārda izstrādājumu izgatavošanā un montāžas darbos. Mūsu komandā ir speciālisti ar vairāk kā 10 gadu pieredzi šajā jomā. Tas mums ļauj piedāvāt kvalitatīvus izstrādājumus un pakalpojumus. Mēs nestāvam uz vietas un sekojam līdzi mūsdienu tehnoloģiju un tendenču attīstībai. Mūsu speciālisti katram klientam un pasūtījumam var sniegt labāko tehnisko risinājumu. Mēs lepojamies ar katru īstenoto objektu. Mūsu pamatvērtība ir kvalitatīva un atbildīga darba izpilde.